Блоги

02 Февраля 2021
Зеленський має напружитись
Зеленський зі своїм інтерв'ю НВО відсунув на другий план старт нового політичного року в України

Так, так. Саме 1 лютого, коли ми всі обурювалися недолугістю Найвеличнішого сталося кілька подій, які у той чи інший спосіб визначатимуть 2021 рік в Україні.

1. Дмитро Разумков опублікував пафосне відео, у якому він, очевидно, хотів постати у ролі молодого і перспективного лідера. Очевидно, Дмитро Володимирович, який у 2018-2019 роках працював дублером Зеленського на президентських виборах, втомився бути "вічно другим". Він хоче бути першим. Він хоче такі ж відосики як Зеленський. Він хоче бути кращим за Зеленського. Бо який насправді Зеленський, він добре знає - ніякий.

Тому Разумков, промовивши у цьому паркетному відео, позбавленому смислу і людей фразу: "Починаємо працювати", очевидно мав на увазі: "Починаю працювати над своїм політичним майбутнім".

Зеленський мав би напружитись.

2. Давид Арахамія заявив про можливість нової парламентської більшості - "Слуги народу" і "Батьківщини". Якщо це станеться: "Слуга народу" 2021 року перестане існувати. Юлія Володимирівна вже пережовувала і не такі проекти. Якщо "СН" піде на союз із "Батьківщиною", у наступній Раді "слуг" може вже і не бути. Або якщо вони і будуть - у дуже мінімальній кількості.

Зеленський мав би напружитись.

3. Володимир Гройсман в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив про серйозні наміри його політичної сили поборотися за присутність у Верховній Раді. Минулого року його "Українська стратегія" отримала тотальну перемогу на місцевих виборах на Вінничині. Думаю, для Гройсмана не проблематично буде сформувати і свою фракцію у парламенті.

Нині Гройсман жорстко критикує уряду Шмигаля і його тарифну політику. Тиждень тому дивився його дискусію з Вітренком і Шмигалем на ICTV. Гройсман виглядав на кілька голів краще своїх опонентів. На його тлі "слуги" справді виглядають "пацанвою зєльоною".

Зеленський мав би напружитись.

4. ОПЗЖ Медведчука і Бойка. Партія кума Путіна і їхній інформаційний пул "качають" інформпростір "фашистами", "примусовою українізацією", "більченками", "заборонами булгакова". Москва хоче зробити Бойка президентом, Медведчук, я так розумію, через парламентські вибори хоче контролювати Раду та уряд.

Зеленський мав би напружитись.

Хоча Зеленського нині хвилює лише одне питання: чому він не сокіл, чому не літає.

!-- discarded //-->

Новые досье

Parimatch („Parimatch“ LLP)

Parimatch (ООО "Париматч")

Кацуба Александр

Denys Horbunenko

Горбуненко Денис Владимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Евгеньевич

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Азовец Кирилл Беркаль (Кирт): Войну с Россией мы никогда не закончим, если не одержим в ней победу