Блоги

02 Лютого 2021
Зеленський має напружитись
Зеленський зі своїм інтерв'ю НВО відсунув на другий план старт нового політичного року в України

Так, так. Саме 1 лютого, коли ми всі обурювалися недолугістю Найвеличнішого сталося кілька подій, які у той чи інший спосіб визначатимуть 2021 рік в Україні.

1. Дмитро Разумков опублікував пафосне відео, у якому він, очевидно, хотів постати у ролі молодого і перспективного лідера. Очевидно, Дмитро Володимирович, який у 2018-2019 роках працював дублером Зеленського на президентських виборах, втомився бути "вічно другим". Він хоче бути першим. Він хоче такі ж відосики як Зеленський. Він хоче бути кращим за Зеленського. Бо який насправді Зеленський, він добре знає - ніякий.

Тому Разумков, промовивши у цьому паркетному відео, позбавленому смислу і людей фразу: "Починаємо працювати", очевидно мав на увазі: "Починаю працювати над своїм політичним майбутнім".

Зеленський мав би напружитись.

2. Давид Арахамія заявив про можливість нової парламентської більшості - "Слуги народу" і "Батьківщини". Якщо це станеться: "Слуга народу" 2021 року перестане існувати. Юлія Володимирівна вже пережовувала і не такі проекти. Якщо "СН" піде на союз із "Батьківщиною", у наступній Раді "слуг" може вже і не бути. Або якщо вони і будуть - у дуже мінімальній кількості.

Зеленський мав би напружитись.

3. Володимир Гройсман в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив про серйозні наміри його політичної сили поборотися за присутність у Верховній Раді. Минулого року його "Українська стратегія" отримала тотальну перемогу на місцевих виборах на Вінничині. Думаю, для Гройсмана не проблематично буде сформувати і свою фракцію у парламенті.

Нині Гройсман жорстко критикує уряду Шмигаля і його тарифну політику. Тиждень тому дивився його дискусію з Вітренком і Шмигалем на ICTV. Гройсман виглядав на кілька голів краще своїх опонентів. На його тлі "слуги" справді виглядають "пацанвою зєльоною".

Зеленський мав би напружитись.

4. ОПЗЖ Медведчука і Бойка. Партія кума Путіна і їхній інформаційний пул "качають" інформпростір "фашистами", "примусовою українізацією", "більченками", "заборонами булгакова". Москва хоче зробити Бойка президентом, Медведчук, я так розумію, через парламентські вибори хоче контролювати Раду та уряд.

Зеленський мав би напружитись.

Хоча Зеленського нині хвилює лише одне питання: чому він не сокіл, чому не літає.

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу