Блоги

29 Марта 2021
“ДНР” пре у Верховну Раду
На Донеччині у виборчому окрузі № 50 на довиборах до Верховної Ради переміг мер Добропілля Андрій Аксьонов.

Це - людина, яка 11 травня 2014 року не лише “топила”, а й організовувала так званий референдум на підтримки так званої “ДНР”. Сам він відхрещується від псевдореферендуму і називає себе законослухняним громадянином. Щоправда, не зовсім зрозуміло - як якої держави, бо, кажуть, у нього у кишені - паспорт громадянина Росії.

Що це означає? Це означає, що відтепер в українському парламенті інтереси “ДНР” представлятиме людина олігарха Ахметова - Андрій Аксьонов. До якого наразі немає жодних питань ані в СБУ, ані в МВС. Мовляв, вся влада - народу. Кого обрали, той і сидітиме під куполом на Грушевського. А як же, скажете ви, участь у незаконному референдумі? А ніяк. Це нікого вже хвилює. Як і можлива причетність двічі мера Добропілля до корупції.

Аксьонов це - пробний камінець для суспільства. Якщо проковтнемо це, то, дивись, незабаром і інші представники “ДНР” та “ЛНР” сядуть у м’які крісла у Верховній Раді. Та й не лише у парламент. До цього Україну спонукає Росія. А що нам наших виборців спонукати? От взяли вони на Донеччині і обрали Аксьонова у парламент. Хто туди потрапить після виборів з окупованих районів Луганської та Донецької областей, здогадатись не важко. Новітні мотороли, гіві, мозгові. Це означає, що нинішня влада в Україні не є авторитетом для місцевих. Після Аксьонова кожен хто захоче в Раду, може пройти. Скриньку Пандори відкрито! 

Але найбільше мене засмучує те, що Аксьонов переміг на підконтрольній Україні території. Це значить, що сім років війни так нічому і не навчили жителів Донбасу. Це означає, що Росія і далі може спокійно собі качати Україну. Це означає, що боротьба за українську незалежність продовжується не лише на окупованій частині нашої країни, а й у відносному тилу.

“ДНР” пре у Верховну Раду. Ми маємо їх зупинити. Як і представників ОПЗЖ на чолі з Медведчуком, які руйнують нашу державу. Справедливість є, за неї варто боротись. Бо від нашої боротьби залежить наше майбутнє і майбутнє наших дітей.

!-- discarded //-->

Новые досье

Parimatch („Parimatch“ LLP)

Parimatch (ООО "Париматч")

Кацуба Александр

Denys Horbunenko

Горбуненко Денис Владимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Евгеньевич

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Азовец Кирилл Беркаль (Кирт): Войну с Россией мы никогда не закончим, если не одержим в ней победу