Блоги

29 Березня 2021
“ДНР” пре у Верховну Раду
На Донеччині у виборчому окрузі № 50 на довиборах до Верховної Ради переміг мер Добропілля Андрій Аксьонов.

Це - людина, яка 11 травня 2014 року не лише “топила”, а й організовувала так званий референдум на підтримки так званої “ДНР”. Сам він відхрещується від псевдореферендуму і називає себе законослухняним громадянином. Щоправда, не зовсім зрозуміло - як якої держави, бо, кажуть, у нього у кишені - паспорт громадянина Росії.

Що це означає? Це означає, що відтепер в українському парламенті інтереси “ДНР” представлятиме людина олігарха Ахметова - Андрій Аксьонов. До якого наразі немає жодних питань ані в СБУ, ані в МВС. Мовляв, вся влада - народу. Кого обрали, той і сидітиме під куполом на Грушевського. А як же, скажете ви, участь у незаконному референдумі? А ніяк. Це нікого вже хвилює. Як і можлива причетність двічі мера Добропілля до корупції.

Аксьонов це - пробний камінець для суспільства. Якщо проковтнемо це, то, дивись, незабаром і інші представники “ДНР” та “ЛНР” сядуть у м’які крісла у Верховній Раді. Та й не лише у парламент. До цього Україну спонукає Росія. А що нам наших виборців спонукати? От взяли вони на Донеччині і обрали Аксьонова у парламент. Хто туди потрапить після виборів з окупованих районів Луганської та Донецької областей, здогадатись не важко. Новітні мотороли, гіві, мозгові. Це означає, що нинішня влада в Україні не є авторитетом для місцевих. Після Аксьонова кожен хто захоче в Раду, може пройти. Скриньку Пандори відкрито! 

Але найбільше мене засмучує те, що Аксьонов переміг на підконтрольній Україні території. Це значить, що сім років війни так нічому і не навчили жителів Донбасу. Це означає, що Росія і далі може спокійно собі качати Україну. Це означає, що боротьба за українську незалежність продовжується не лише на окупованій частині нашої країни, а й у відносному тилу.

“ДНР” пре у Верховну Раду. Ми маємо їх зупинити. Як і представників ОПЗЖ на чолі з Медведчуком, які руйнують нашу державу. Справедливість є, за неї варто боротись. Бо від нашої боротьби залежить наше майбутнє і майбутнє наших дітей.

Нові досьє

Ігнатенко Олександр

Argentem Creek Partners

Argentem Creek Partners

Руденко Евгений

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich