Блоги

05 Лютого 2021
П’ять кроків для Володимира Зеленського
Вперше за останні два роки Володимир Зеленський повів себе так, як має себе поводити президент України. Утім, заборона на 5 років мовлення телеканалів Медведчука це - лише один із кроків на шляху до вичищення із нашого простору агентів Кремля

Певен, що і сам Зеленський, м’яко кажучи, офігів і від власної сміливості і від реакції публіки, яка зазвичай достатньо критично ставиться до нього.

Сам Володимир має нарешті зрозуміти: якщо він зараз зупинитися, його на дрібні кавалки розірвуть інші проросійські медіа.

А відтак. Що має нині зробити українська влада?

1.Висунути підозру Тараса Козаку, як людині, яка пов’язана не лише з терористами “ЛНР” і “ДНР”.

2. Розібратися із російський бізнесом Віктора Медведчука (через Оксану Марченко). Бо не виключено, що саме гроші, зароблені у РФ, вкладаються ним у ОПЗЖ. А відтак - можна піти шляхом заборони комуністів. ОПЗЖ має бути в Україні поза законом.

3. Зробити повну ревізію присутності російського бізнесу в Україні. Максимально обмежити його вплив на стратегічні галузі.

4. Розірвати дипломатичні відносини із Росією.

5. Контррозвідка має зайнятися усіма агентами РФ в Україні - і в високих кабінетах, і поза ними.

Якщо цього не станеться, то це загрожує не лише майбутньому президентства Зеленського, а й державі у цілому.

Особисто я не вірю, що із недолугого та самозакоханого політика, оточеного корупціонерами і дуполизами, Володимир перетвориться у справжнього політичного лідера. І все ж таки. Він має зробити те, чого ми всі давно вже чекаємо.

Ну, і хто ще не має моєї книжки “Зеленський без гриму”, гайда сюди: https://rudenkobook.info/book. Оперативно відправляємо за наш рахунок!

Нові досьє

Ігнатенко Олександр

Argentem Creek Partners

Argentem Creek Partners

Руденко Евгений

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich