Новини

22 Вересня 2022
Матч проти «Минаю» не буде складним: незабаром п'ятий тур
Київське «Динамо» готується до протистояння з «Минаєм» у рамках п'ятого туру національної першості України з футболу. Останні новини команди. Що чути про збірки? Подробиці тут.

Матч динамівців із «Минаєм» не повинен бути складним

Поки національні збірні запекло з'ясовують відносини в рамках Ліги націй, київське «Динамо» у полегшеному режимі веде підготовку до гри з «Минаєм». Зустріч стане ключовою у п'ятому турі української першості, оскільки до ігор киян традиційно прикута велика увага глядачів.

Вистачає й різноманітних прогнозів на результат важливого протистояння п'ятого туру. Перш ніж вирушити на офіційний портал букмекера, любителі азартних розваг відвідують сторінку інтернет-ресурсу Мета.юа. Цей популярний сайт вже здобув серйозну репутацію в очах бетторів. Справа в тому, що експерти проекту регулярно досліджують роботу букмекерських контор та у вигляді оглядів викладають результати для каперів. Про рівень подачі інформації можна судити за інструкцією, як скачати додаток 1xBet та встановити на телефон.

Більшість прогнозистів впевнені, що кияни здобуть легку перемогу, причому збережуть свої ворота «сухими». Про це можна судити за результатами очних ігор суперників. З історії протистоянь добре видно, що у п'ять із шести перемог динамівці не дозволили супернику забити гол. Усього за історію особистих зустрічей "Минай" забив у ворота київського «Динамо» лише один м'яч.

Дуже складний календар

Варто відзначити, що для динамівців починається максимально насичений іграми період у чемпіонаті та єврокубках. Наразі збірки, серед яких є й представники «Динамо», проводять дві виїзні гри. Протиборство з сильною національною командою Шотландії не призвело до успіху – «тартанова армія» взяла гору над українцями з рахунком 3:0.

Повернувшись із збірної, футболісти потрапляють до серії складних зустрічей. Другого жовтня чекає протиборство з «Минаєм», у середині тижня у динамівців найважливіший матч у рамках Ліги Європи, а на вікенд черговий тур Української Прем'єр Ліги. 8 жовтня динамівці грають із львівським «Рухом».

У тренерського штабу киян серйозне завдання – підготувати команду до серйозних фізичних навантажень. Адже, крім самих ігор, у киян складна логістика. Але клуб має великий досвід у подоланні труднощів. Віра вболівальників у можливості команди є, оскільки у складі виступає кілька талановитих молодих гравців. Побажаємо удачі динамівцям!

 

 

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу