Блоги

17 Липня 2019
Відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського
Відкрите звернення Героя України Леоніда Яковишина до президента Володимира Зеленського

Шановний Володимире Олександровичу!

Звернутися до Вас змусив мене неспокій душі від безчинств, що творяться в Україні, «очищеній» двома Майданами гідності. Насправді ж те очищення хіба що під мікроскопом можна розгледіти. Натомість добре помітні правовий безлад, знецінення людської моралі, готовність навіть «рідну матір продати за шмат гнилої ковбаси».

Ваші попередники у змові з утікачами-попередниками по-зрадницьки створили привід і умови для Путіна, щоб забрав Крим без жодного пострілу і запровадив контроль над значною територією Донбасу. Незважаючи на брехливе окозамилювання і пудрення цього злочинного факту, виборці справедливо оцінили державну ганьбу і на виборах обрали Вас президентом, сподіваючись, що Ваша команда швидко притягне до відповідальності тих, хто замість повернення втрачених територій і встановлення миру, безбожно наживається на війні.

Одначе, час швидко плине, а беззаконня і безвідповідальність органів влади триває. Бачимо розперезаний розгул злочинності, в тому числі й від так званих «націонал-патріотів». Свого часу вони створювали для путінської пропаганди яскраві картинки страхіть в Україні, і тепер «героїчно» воюють з агресором, але не на фронті: то церкву якусь захоплять, то в приміщення суду чи іншої державної установи увірвуться, а днями кинулися телеканали блокувати, вдалися й до обстрілу приміщення з гранатомета та до відкритих погроз журналістам і всім, хто їх підтримує. Про це російські ЗМІ на увесь світ затрубили, ОБСЄ публічно засудило цей теракт.

А Ви, пане президенте, невже дозволите псевдопатріотам створювати нові приводи для подальшого розколу суспільства, якщо не гірше? По сусідству з Україною знаходяться й такі «партнери», котрі давно мріють і собі відбатувати від Незалежної «жирний шматок».

Володимире Олександровичу, ми дружно підтримали Вас на виборах. Хіба цього недостатньо, щоб наш президент, не гаючи часу, взявся за виконання того, що говорив у інавгураційній промові? Адже покладаємо на Вас великі надії і щиро віримо, що нарешті обрали президента, який не розчарує співвітчизників ні на початку, ні на завершенні каденції.

Від імені півтора тисячного колективу ТОВ «Земля і воля» –

генеральний директор, Герой України Леонід ЯКОВИШИН

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу