Блоги

17 Березня 2021
“Путін - вбивця!”. Байден прийшов, порядок наведе
Байден вважає Путіна вбивцею

“Ви думаєте, що він вбивця?", - прямо запитав президента СШАжурналіст ABC News, і той відповів: “Так”. І додав: президент Росії заплатить за втручання у вибори американського президента. 

Власне, Байден сказав про Путіна те, що думав. І те про що, вже давно знає увесь світ. Путін - вбивця! Промовивши це, Байден одразу ж обвалив російський рубль. Було б добре, аби ця фраза обвалила і всю російську економіку. З усіма наближеними до Путіна олігархами.

Байден прямим текстом називає Путіна вбивцею.

А на цьому тлі Зеленський і Єрмак готують черговий мирний план на затвердження господарю Кремля. 

Це називається політична короткозорість, яка переходить у дальтонізм нинішньої української влади.

Вбивця!

Що може побачити Зеленський в очах вбивці? 

Лише лють і ненависть до України.

З вбивцями не ведуть перемовини. Вбивць садять на пожиттєве або відпускають у ліфті до Мотороли, Захарченка і Гіві.

Путіну мир не потрібен. Особливо в Україні. За даними ООН, за сім років війни 44 000 тисячі українців є жертвами на сході, із них - 14 000 загинуло. Про який мир хоче домовлятися Зеленський із Путіним? Що він хоче побачити у очах цього маніяка-убивці? Відповідей на ці питання ми не знаємо. Бо це - державна таємниця. Як і секрет - яку ж стратегію деокупації Криму має українська сторона. 12 березня РНБО ухвалила план повернення півострова, а документ дотепер і не оприлюднений. Зрозуміло лише одне - Київ не збирається створювати на півострові кримсько-татарську автономію у складі України. Хоча кримські татари є вірними союзниками українців у боротьбі із окупантами. 

“Путін - вбивця!”. Світові вже набридло залежати від настрою країни-терористки. Де труять хімічною зброєю опозиціонерів. Де вважають за необхідне втручатися у перебіг виборів у інших державах. Де дають команду обстрілювати мирні міста України та Сирії і збивають Буком пасажирський літак. 

“Путін - вбивця!”. Світ вже не буде таким, як був до цієї заяви Байдена. І це має нарешті зрозуміти і Зеленський, і Єрмак.



Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу