Новини

24 Листопада 2017
Ватажок терористів "ЛНР" Плотницький пішов у відставку "за станом здоров`я"
Плотницький більше не головний у терористів "ЛНР"

Ватажок терористів "ЛНР" Ігор Плотницький написав заяву про відставку, призначивши на своє місце екс-співробітника СБУ, міністра держбезпеки "ЛНР" Леоніда Пасічника.

Про це повідомляє медіаресурс "ЛНР".

"До Народної ради ЛНР надійшла заява Плотницького Ігоря Венедиктовича про складання з себе повноважень і його заява про призначення на посаду в.о. глави Пасічника Леоніда Івановича", - йдеться в повідомленні.

Новопризначений ватажок терористів Пасічник заявив, що Плотницький пішов із посади "за станом здоров'я".

Читайте також: Росія збільшила військову присутність на Донбасі через конфлікт між терористами, - Турчинов

"Сьогодні Ігор Венедиктович Плотницький подав у відставку за станом здоров'я. Позначилися численні бойові поранення, наслідки контузії", - стверджує Пасічник.

Вдень 21 листопада біля так званих адміністративних будівель "ЛНР" з'явилися озброєні люди без розпізнавальних знаків, були перекриті під'їзди до адміністрації "республіки" та "МВС". ЗМІ пов'язують ситуацію із звільненням з посади "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета ватажком луганських терористів Ігорем Плотницьким. Проте перший йти з роботи відмовився. Деякі "службовці" фейкового міністерства напередодні звернулися до Плотницького, підтримавши "Корнета" (прізвисько Ігоря Корнета, - Ред). Упродовж дня в Луганську не працювало радіо та телебачення. Ввечері у соцмережах поширили відео в'їзду до міста великої колони військової техніки.

Ввечері 21 листопада президент Петро Порошенко скликав воєнний кабінет РНБО через загострення в Луганску. У повідомленні прес-служби глави держави, зокрема, йшлося про в`їзд великої кількості військової техніки до Луганська з Росії.

23 листопада з`явилося відео, де людина, схожа на Ігоря Плотницького, йде аеропортом "Шереметьєво". 

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу