Блоги

04 Липня 2019
Для чого Павло Зібров підтримує сепаратиста Струка?
Днями у мережі з’явилися фотознімки народного артиста України, співака Павла Зіброва в компанії кандидата на виборах до Верховної Ради по 113 округу Володимира Струка

Знімок з'явився на сторінці «Фонду Володимира Струка» у Facebook з підписом: «Друг нашого фонду, народний артист України, Павло Зібров. З такими людьми Луганщина непереможна!». Фото зроблене у місті Кремінна на Луганщині, де фонд Струка брав участь у святкуванні 81-ї річниці утворення Луганської області.

У Фонді Струка журналістам повідомили, що у співака і політика «давні особисті взаємини і дружба», і анонсували, що Павло Зібров 12-13 липня поїде до міста Кремінна з концертом.

Нагадаємо, що Струк був одним з активних прихильників російської агресії. Зокрема, він доклався до проведення так званих референдумів за підтримку «ЛНР» 11 травня 2014 року. На згадку свідків, Струк ставив мобільні армійські кухні біля захопленої проросійськими терористами будівлі СБУ, організував групу озброєних бойовиків ( так званий «загін самооборони») у селищі Ювілейне, не приховував симпатії до проросійськи налаштованих людей.

ГІ «Права Справа» звертається до Павла Зіброва з проханням скасувати гастролі на підтримку Струка. Жодний гонорар не вартує того, щоб підтримати відкритого прихильника терористів в його намаганнях дорватися до влади. Вас, пане Зібров, знають як чудового українського співака щирого патріота. Невже ви хочете підтримати українськими піснями людину, причетну до кривавої війни на східних територіях нашої  Батьківшини?

Нагадаємо, раніше  об'єднання ветеранів АТО у Луганській області оприлюднило звернення до п. Зіброва щодо його концертів на підтримку Струка.

«Павле Миколайовичу! Народний артисте України! Тих, хто розв'язав війну в нашому домі, ми знаємо поіменно. Серед них і цей покидьок із Луганська Володимир Струк, з яким ви так добре позуєте на фото, яке він розмістив на своїх ресурсах. Сподіваємося, що це архів і ви вже давно забули про знайомство із ним», — написали в об'єднанні.

Додамо, що від Струка відмовилися навіть «свої». В медведчуковській партії «Опозиційна платформа – «За життя» нагадали, що єдиний кандидат від них  по 113 округу – Олександр Лукашев, а Струк не має жодного до них відношення.

«У 113 виборчому окрузі Луганської області поширюються матеріали передвиборчої агітації самовисуванця Володимира Струка (безпартійного) з текстом «Об'єднуємося заради миру» і загальною фотографією з Юрієм Бойко. Така передвиборна агітація вводить в оману виборців: в даному окрузі «Опозиційна платформа – «За життя» висунула кандидатом в народні депутати Олександра Анатолійовича Лукашева», – повідомляє офіційний сайт політсили.

Токсичність Струка розуміють навіть його вчорашні однопартійці. Тому, п. Зібров, чи варті гроші цього політика вашої репутації?  

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу